Γενέθλια

      Χθες είχαμε διπλά γενέθλια αγορίστικα και κοριτσιστικα.Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες μπλέκονται οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα,για τα γενέθλια,για τις γιορτές των σχολείων και για τη δουλειά, αλλά στο τέλος όλα πάνε κατ' ευχήν.
      Φτιάξαμε ,λοιπόν, απλές προσκλήσεις για τους φίλους μας ,που τυπώσαμε από το kids-party.gr, και τις στολίσαμε με λίγες χαντρουλες.


Έπειτα σειρά πήραν οι τούρτες. Για την πρώτη αξιοποιήσαμε μια ιδέα της Elenfly και φτιάξαμε έναν σοκολατένιο σκατζόχοιρο.

Η διαφορά είναι ότι δημιουργήσαμε το σώμα του με μείγμα από το παλιό κι αγαπημένο "μωσαϊκό".Τα πλεονεκτήματα είναι ότι ,εκτός από νόστιμο,είναι εύπλαστο και ανάλογα με τα μπισκότα που βάζεις μπορεί να γίνει και νηστίσιμο.Από πάνω αλείψαμε πραλίνα φουντουκιού και καρφώσαμε αμυγδαλάκια,όσο για  μύτη μισό σοκολατάκι του πρέσβη.
                                                               Δεν είναι γλυκούλης; 
       Στη  δεύτερη τούρτα ,πάνω σε ένα απλό πεντασπάνι ,προσθέσαμε την πραλίνα και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα που περίσσεψαν από το σκατζόχοιρο και τα καλύψαμε με σαντιγί.Υστερα φτιάξαμε ένα χειμωνιάτικο τοπίο με διακοσμητικά από παλιές τούρτες.

                                                              Και οι δύο άρεσαν πολύ.                                                      

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top