Οι δικές μας γιορτές

   Και να που πέρασαν κι οι φετινές γιορτές, έγιναν κιόλας αναμνήσεις και τις κρατάμε στην καρδιά μας. Προσπαθήσαμε  να χαρούμε όσο γίνεται περισσότερο αυτές τις μέρες. Όσο τα παιδια μεγαλώνουν συνειδητοποιούμε ότι αλλάζουν πολλά από αυτά που είχαμε συνηθίσει να κάνουμε τέτοιες μέρες...

   Λίγο πριν τις διακοπές δάσκαλοι και μαθητές μας παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, που είχε θέμα τα έθιμα του δωδεκαημέρου σε όλη την Ελλάδα. Δεν έχω λόγια να σας την περιγράψω, η δουλειά που γίνεται φέτος στο σχολείο μας είναι εκπληκτική! Βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας -δε λείπει, δα, ο Μάρτης από τη Σαρακοστή. Μαζί με τη Λέτα ,το έτερον καλλιτεχνικό μου ήμισυ, ζωγραφίσαμε το σκηνικό της γιορτής, ένα τοπίο.
    Μπομπ Ρος και άγιος ο θεός, μέσα σ'ένα απόγευμα έτοιμο το σκηνικό!


   Τα μεγάλα παιδάκια μας έψαλαν κάλαντα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, έφτιαξαν παραδοσιακά γλυκά, ζύμωσαν χριστόψωμα και τηγανίτες (και μας τα κέρασαν!)


   Η τρίτη κι η τετάρτη έγιναν οι μήνες του χρόνου που συνεργάζονται με τους γεωργούς στην καλιέργεια της γης.
 Οι μικρές τάξεις παρουσίαζαν εμβόλιμα μικρά σκετς, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές άλλαξαν. Έγιναν καλικαντζαράκια, φλογίτσες, κουραμπιεδάκια, καμπανούλες...


 Η αίθουσα εκδηλώσεων αποδείχτηκε πολύ μικρή, με το ζόρι μας χώρεσε κι το τραπέζι με τα κεράσματα βγήκε στην αυλή, άναψαν και φωτιές να μας ζεστάνουν και να φωτίσουν ακόμα πιο πολύ τα μικρά προσωπάκια!



  Το "ευχαριστώ" και το "μπράβο" είναι λίγο γι' αυτούς τους δασκάλους!
Περισσότερες, και καλύτερες, φωτογραφίες μπορείτε να δειτε και εδώ, στο μπλογκ της κυρίας Ευαγγελίας της δασκάλας της τρίτης ταξης!

...................................................................................................................................................


   Δυο μέρες μετά είχαμε διπλό πάρτι γενεθλίων!  Το αγόρι μας έσβησε 10 κεράκια κι η μικρή μας 8!


  Οι τούρτες ήταν ένα καράβι κι ένα σεντούκι με θησαυρό, ωραίες σαν ιδέα αλλά μετριότατη η βιαστική εκτέλεση.


...................................................................................................................................................


   Την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε για εκδρομούλα στην Αθήνα, σύντομη αλλά περιεκτική. Περάσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον απόγευμα στο Ευγενίδιο πλανητάριο, προβολές, διαδραστική έκθεση ,αφηγήσεις... Η έκθεση κέντρισε απίστευτα το ενδιαφέρον τους , μείναμε για ώρες, αναγκαστήκαμε να φύγουμε την ώρα που έκλεινε!


  Βόλτα στο Ζάππειο, καρουζελ, παιχνίδια και μαλλί της γριάς.


 Επίσκεψη στην Ακρόπολη. Προπύλαια, Παρθενώνας, Ερέχθειο κι Αθήνα από ψηλά, έτσι που να μη φαίνονται οι πληγές της, έτσι που το το αλλοτινό μεγαλείο να φαντάζει πρόσφατο,οικείο και εφικτό...




...................................................................................................................................................


   Γυρίσαμε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, και ακριβώς την κατάλληλη στιγμή είχε φτάσει από τη Ζάκυνθο ένα ιδιαίτερο χριστόψωμο, μαζί με μια όμορφη μπότα κι ευχές πολλές. Ήταν τα δώρα της Χαράς, αφού ήμουν η τυχερή στην κλήρωση που είχε κάνει!
Διαβάστε εδώ γι' αυτή τη "βασιλόπιτα" που κόβουν παραμονή Χριστουγέννων στο νησί!



   Μα οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν. Ανήμερα Χριστούγεννα συναντηθήκαμε με τη Μπέτυ,που βρέθηκε στον τόπο μας, και μαζί ήρθε και μια Αύρα-αγγελάκι ονειρεμένη!


      Είναι όμορφο να παίρνεις δώρα, αλλά το πιο ωραίο δώρο είναι οι άνθρωποι στη ζωή μας. Και πόσο ξεχωριστό να συναντας ανθρώπους που τους γνώρισες διαδικτυακά, μέσα από τα έργα των χεριών τους και μέσα από τις σκέψεις τους ,και  να νιώθεις ότι είναι σαν φίλοι παλιοί που απλά είχες καιρό να δεις!
 

    Η Πρωτοχρονιά μας πέρασε ήσυχα, ρεβεγιόν με πιτζάμες κι επιτραπέζια,  μυτούλες κολλημένες στο τζάμι για να δουν τα πυροτεχνήματα, βασιλόπιτα και λικέρ ρόδι.
  Για πρώτη φορά φέτος άλλοι περίμεναν τον άγιο Βασίλη κι άλλοι κρυφογελούσαν συνωμοτικά με τη μαμά και το μπαμπά...


  Και κάπως έτσι έφτασαν και τα Φώτα. Μέρα γιορτινή για το σπίτι μας. Η μικρή μας γιορτάζει κι όλοι γιορτάζουμε μαζί της.


   Η  μαμά κερνάει πορτοκαλόπιτα κι εύχεται σε όλους από καρδιάς

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!


CONVERSATION

64 σχόλια:

  1. Και του χρόνου Νικούλα μου!!!Χρόνια πολλά στην Θεοφανία,να της δώσεις ένα μεγάλο φιλί από εμένα!
    Πολύ όμορφα περάσατε τις γιορτές!!Μπράβο παιδιά!
    Υπέροχη πορτοκαλόπιτα,θέλωωωωωωω!!!!
    Πολλά φιλιά σε όλους αγαπημένη οικογένεια!Θέλω πολύ να έρθουμε,ξέρω πόσο τέλεια θα είναι τώρα εκεί.Χιόνισε καθόλου?Ζηλεύωωωωω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρινούλα μου ευχαριστούμε για τις ευχές!
      Μακάρι να τα καταφερνατε να έρθετε. Χιονι έχει ρίξει τρεις φορες αλλά από λίγο, χθες των Θεοφανίων μπηκαμε στην εκκλησία κι όλα ήταν κατασπρα και μολις βγηκαμε είχε λιακάδα και το χιονι είχε εξαφανιστει μέχρι κι από το βουνο!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Kαι του χρόνου , να σαστε καλά όλη η οικογένεια να γιορτάζετε με υγεία και χαρά !!
    Παίρνω μεγάλο κομμάτι πορτοκαλόπιτα - κέρασμα κι αφήνω τις καλύτερες ευχές μου στα παιδιά !! Βάλε κι ένα σφηνάκι λικέρ ρόδι για το καλό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά και καλά Νίκη μου!!!!!! Χιλιόχρονα και ευτυχισμένα τα παιδάκια σου!!!!!! Καλή και ευτυχισμένη Χρονιά για όλη την οικογένειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Βικη μου, να χαιρεσαι κι εσυ την οικογένειά σου και να έχετε μια όμορφη χρονιά!

      Διαγραφή
  4. Μπήκα να σου ευχηθώ για τη Θεοφανία που μόλις σήμερα θυμήθηκα οτι γιόρταζε και μ εξέπληξες πολλαπλώς...
    Κατ αρχάς ΚΑΛΗ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,για σένα και την οικογένειά σου. Ευχομαι όλα να έρθουν κατ ευχή και τίποτα να μη σκιάσει τη χαρά που βγάζει τούτη η ανάρτηση!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για άλλη μια φορά που τα προλαβαίνεις ΟΛΑ και είσια πάντα εκεί που χρειάζεσαι, και φυσικά ομιλώ για τη ζωγραφική σου συμμετοχή στη σχολική γιορτή.Ο Μπομπ Ροσσ θάναι περήφανος εκεί ψηλά που άφησε τόσο άξιους συνεχιστές!
    Επίσης να σε(σας)θαυμάσω που κάθε επίσκεψη στην ΑΘήνα,είναι και μια εμπειρία για όλους σας.Ειλικρινά σε(σας) συγχαίρω αν και δε θάπρεπε να μ εντυπωσιάζει πια αυτό τώρα που σε ξέρω.
    Και οι εκπλήξεις όσο προχωράει η ανάρτηση συνεχίζονται, με την αναφορά σου σε μένα και στα έθιμά μας. Νάσαι καλά και πολύ χάρηκα που σας άρεσε το Χριστόψωμο. Ηταν μια επιλογή-αστραπή γιατί με τόση καθυστέρηση να σου στείλω το δώρο της κλήρωσης και μ όσα μεσολάβησαν θάταν άδικο για σένα και τα αισθήματά μου να σου στείλω μια μπότα ξερή, απλά δε περίμενα οτι θα γινόμουν ανάρτηση και τέλος η συνάντηση με την Coco μας.Μα αν δεν ερχόταν αυτή στα Χιονοδρομικά,ποιά θα ερχοταν!!!χαχαχα Τυχερη άλλη μια φορά,γιατί η συμπεθέρα που αποκτήσατε είναι μάλαμα σαν τις δημιουργίες της.
    Μετά απο όλα αυτά να σου ξαναευχηθώ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ για τη νέα χρονιά,υγεία, ευτυχία και πρόοδο για όλους σας,τ αξίζετε 5πλά!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την, και μονο που βρηκες χρονο και διάθεση να περασεις το εκτιμω αφανταστα!
      ΌΛα τα προλαβαίνω εγω, μην απορεις, έτσι εξξαλλου διατηρω και σιλουέτα με αναλογίες μοντελου... ιδανικου να διαφημιζει αλυσίδα αρτοποιείων! Χα,χα!
      Ελπίζω να μην τριζουν τα κοκαλα του Μπομπ!

      Τα δωρα σου κι οι ευχές σου ήταν πολύτιμα, όπως κι η Αυρα, δεν γίνοταν να μην αναρτηθούν! Χαίρομαι πάντα καθε φορα που επιβεβαιώνομαι μέσω των συναντησεων, ότι δεν έπεσα έξω και οι άνθρωποι που γνωρισα και εκτιμησα στο αψυχο διδικτυο μπορούν να είναι φιλοι αγαπημένοι!

      Ευχες κι από μας, με όλη μας την αγάπη!

      Διαγραφή
  5. Νίκη ας σου ευχηθώ πάλι και διαδικτυακά :
    Να τα εκατοστήσει ο Χαράλαμπος.
    Να τα εκατοστήσει η Θεοφανία και ταυτόχρονα χρόνια πολλά για την γιορτή της.
    Να χαίρεσαι και τα τρία σου ζουζούνια και να τα καμαρώνεις.
    Σε χαίρομαι - και σε ...φτύνω- γιατί ανακατεύεσαι σε πολλές δραστηριότητες , τις προλαβαίνεις και τις φέρνεις όλες "εις πέρας " και κάνεις και την..... αυτοκριτική σου.
    Και αν καμιά φορά φτερνίζεσαι είναι που σε μελετάω και σε επαινώ.
    Άξια, άξια!!!!
    Όπως κατάλαβες , σε .....χειροτόνησα.χα χα
    Να έχετε μια καλή χρονιά, με υγεία.
    Πολλά πολλά φιλιά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε όλοι για τις ευχές, αλλά σε τι με χειροτόνησες; λπίζω όχι σε αρχιμανδριτη...
      Χα,χα!
      Κι όσο για αξιοσύνη... δες ποια μιλάει!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
    2. Σου λέει έλατο για έλατο δεν έχει μείνει στην Βυτίνα... φταρνίζεται η Νίκη και μαδιούνται τα δέντρα...τόσο που σε μελετά η Σωσώ...χαχαχα...

      Διαγραφή
    3. Ετσι είναι, ευτυχως που τα'χουμε μπολικα, τα έλατα!

      Διαγραφή
    4. Είναι ευλογία ακόμα κι η εκτίμηση της Σωσούς,πόσο μάλλον κάτι παραπάνω...

      Διαγραφή
  6. Καλή χρονιά! Και του χρόνου να τα περάσετε τοσο όμορφα! Να χαίρεσαι το πιτσιρικάκι σου, να είναι πάντα φωτισμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ελενάκι, να χαιρεσαι κι εσυ τα μικρα σου ζουζουνάκια!

      Διαγραφή
  7. Καλη χρονιά με αγάπη και υγεία. Ωραιες οι φωτος της Αθήνας. Ωραιες και όλες οι άλλες φωτος. Να χαρείτε τα δώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Δελφινάκι!
      Η Αθηνα έχει πολλές ομορφιές αλλά όσο πάει και κρυβονται πίσω από τα ασχημα που συμβαίνουν...

      Διαγραφή
  8. Νικούλα μου εμείς τις ευχές μας τις ανταλλάμε ζωνταντά φέτος!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα από κοντά, εύχομαι να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου, να έχετε πάντα υγεία, αγάπη και χαρά στο σπίτι σας!! Η φιλοξενία στον όμορφο τόπο σου ήταν καταπληκτική!!! Τα πανέμορφα μέρη, τα χιονισμένα έλατα, το καλό φαγητό μα κυρίως οι ζεστές καρδιές των ανθρώπων της Βυτίνας έκαναν τα φετινά μας Χριστούγεννα αξέχαστα!!! Και τώρα που "συγγενέψαμε" θα σας έρχομαι και πιο συχνά!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχες πολλές και σε σας Μπετυ μου! Να είστε καλά όλοι και να έρχετε κι εδω όποτε μπορείτε.
      Και όποτε μπορεις να παιρνεις μαζί σου και παρεα από τη "γειτονιά"!
      Φιλιά πολλά κι από μένα!

      Διαγραφή
    2. Τίποτα δεν μας είπε Νικούλα...θα'ρχομασταν κι εμείς!!! Τι; Να μην εγκρίνουμε;Ολόκληρο κορίτσαρο δίνουμε!!!Ούτε που θα ενοχλούσαμε...7-8 άτομα επιπλέον...πόσο να γίνονταν αισθητά;

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή, όχι μόνο θα ερχόσασταν αλλά θα είχατε και άποψη;
      Βρε τα καλυτερα παιδιά βγαζει η Βυτίνα, δεν ήξερα εγω νομιζεις που ήρθα και πήρα το δικο μου;;

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφα όλα.
    Καλή Χρονιά να έχεις με υγεία προπάντων.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαρία Ελενα!
      Ευχες πολλές για υγεια και χαρά και στη δικη σου οικογενεια!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Χρόνια Πολλά Νίκη μου!..Να την χαίρεσαι την Θεοφανία σου και να την καμαρώνεις!!!...Ήταν όμορφες οι γιορτές σας...και με χειροτεχνίες ασχοληθήκατε...και εκδρομή πήγατε...
    και δώρα πήρατε...και πάρτυ κάνατε...και του χρόνου με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Χρυσούλα μου!
      Ομορφα ήταν, μακαρι να είμαστε όλοι καλά εδω να τα λέμε και του χρόνου!

      Διαγραφή
  11. Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσουν τα παιδάκια σου να είναι γερά και δυνατά σαν τα ψιλά βουνά.Πολύχρονο και το κοριτσάκι σου.Να είστε καλά και του χρόνου με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ κι ανταποδίδουμε τις ευχές με όλη μας την αγαπη!

      Διαγραφή
  12. Πάντα έτσι χαρούμενο να'ναι το σπιτικό σου! Χρόνια πολλά σε όλους, εορτάζοντες και μη!!! Πάντα με υγεία, χαρά, ευτυχία και αγάπη ! Και του χρόνου! Και καλή χρονιά, Νίκη μου! Τα καλύτερα για το 2013! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο Νικούλα μου για το όμορφο σκηνικό σας!Κάνετε πολλά όμορφα πράγματα εκεί πάνω!!!Τέλεια όλα! Να χαίρεσαι τους εορτάζοντες κι όλη την οικογένεια κούκλα μου.
    Α...καλά...εμείς οι συμπεθέρες πότε θα συναντηθούμε; Βάλτε με στα αξιοθέατα την άλλη φορά...τι εγώ,τι η Ακρόπολη...χαχαχα...Φιλιά πολλά κοριτσάκι και καλή χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα,χα! Αυτό θα κανω Μαρακι μου, θα σας θεωρω μια μια αξιοθέατα, αλλη λύση δεν έχει!
      Φιλάκιααα!!!

      Διαγραφή
  14. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και να χαίρεσαι τη Θεοφανία σου.
    Το σκηνικό πολύ όμορφο και η βόλτα σας αξιοζήλευτη.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα Νίκη μου,καλή χρονιά!.Να την χαίρεσαι την Θεοφανία σου και να την καμαρώνεις!!!Πολύ όμορφη καί η εκδρομή σας!!Καλορίζικα καί τά δωράκια σου!!Μμμ!!Υπέροχη καί η πορτοκαλόπιτα!!Ισως έρθη Βυτίνα καί η κόρη μου γιά Σ/Κ!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες; Εσεις που έχετε τη θαλασσα διπλα σας κανονιζετε εκδρομούλες στα βουνα, εμάς πάλι μας λείπει...
      Αν ερθει ας περασει κι απο μας, ειναι πολύ ευκολο να μας βρει.
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  16. Νικάκι μου, περάσετε υπέροχα!!! Γεμάτες οι γιορτές από γιορτές, δραστηριότητες και ταξιδάκια!!! Καλή Χρονιά να έχετε κοριτσάκι μου, να χαίρεσαι όλη σου την οικογένεια και να την καμαρώνεις! Χρόνια πολλά στο γλυκό σου κοριτσάκι τη Θεοφανία και του Χρόνου να είστε γεροί και να κάνετε ακόμα περισσότερα πράγματα!!!! Σε φιλώ κοριτσάκι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεμάτες γιορτες, τελικα δε θελουμε ούτε πολλά, ούτε δυσκολα για να περασουμε καλά Κική μου. Να είστε καλά κι εσείς!
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  17. Νίκη εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Οι φωτογραφίες που επέλεξες δείχνουν πόσο όμορφα και δημιουργικά περάσατε κατά την διάρκεια των γιορτών! Οι φωτογραφίες από την εκδρομή σας δείχνουν μια διαφορετική Αθήνα από αυτήν που βλέπουμε καθημερινά εμείς που ζούμε εδώ γιατί ξεχνάμε τις ομορφιές της λόγω του γρήγορου ρυθμού ζωής... Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάνα μου σίγουρα εσεις βλέπετε μια άλλη όψη της Αθήνας, όπως κι εμεις βέβαια όταν ερχομαστε για δουλειές και κινουμαστε στο βασανισμένο κέντρο.
      Πρεπει να ψαξει κανεις για να βρει την ομορφιά στην πολη που γενησε την έννοια του κάλους.
      Φιλια πολλά!

      Διαγραφή
  18. Τι καλά που κάνατε και γεμίσατε τις μέρες σας με εκδρομές και δραστηριότητες!
    Η γιορτή του σχολείου τόσο ωραία, δημιουργική και εθιμοτυπική! Τα σκηνικά όπως πάντα έσκισαν!
    Και τους έφερες και στην Αθήνα και τους πήγες παντού, μπράβο σας, σίγουρα θα το χαρήκανε!
    Καλή Χρονιά Νίκη και να χαίρεσαι τα μπουμπούκια σου!
    Και εννοείται ότι θα κεραστώ πορτοκαλόπιτα..μ'αρέεεεσει!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Βερα μου, να είστε καλά κι εσεις και να χαιρεσαι το μικρούλι σου!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  19. Να τους χαίρεσαι όλους!! Άργησα, αλλά ελπίζω να πιάνονται οι ευχές μου!!! Πολύχρονα, χιλιόχρονα και πάντα ευτυχισμένα να είναι τα παιδάκια σου!!! Καλή χρονιά να έχετε και η χαρά, η αγάπη και η ευτυχία να μην λείψουν από το σπιτικό σας!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εστω και καθηστεριμενα θα μου επιτρεψεις να σου ευχηθώ καλή χρονια...και να χαίρεσαι την θεοφανία σου και τα αλλα σου αγγελούδια... περάσατε πολύ ομορφα τις γιορτινές μερες... αυτές οι γιορτές ειναι γαι να παιρναμε οικογενειακα.. και να μεγαλωσουν τα παιδιά θα ειναι μια όμορφη ευκαιρία να μαζεύεται η οικογένεια....να τα χαρήτε.. και να ειναι ευτυχισμενα,,,φιλιααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά όμορφες αυτές οι οικογενειακές στιγμές Ρούλα μου.
      Να περνάτε καλά κι εσεις!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  21. Νίκη μου καλή χρονιά με υγεία και αγάπη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!
    Πολύ ωραίο το σκηνικό!!!Και οι τούρτες πολύ έξυπνες και σίγουρα νόστιμες ;)!!!
    Να περνάτε όμορφα!!!Πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πόσες ομορφιές μαζεμένες... Εύχομαι και του χρόνου με υγεία να κάνετε τόσα κι άλλα τόσα Νίκη μου!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νικάκι μας καλό, τί ωραία που τα περιγράφεις !!! Πολλά Μπράβο στοςυ δασκάλους ! δεν μπορώ να πω ότι ευτύχησα να έχω δασκάλους που τους άρεσε η δουλειά τους :(((
    Και από ζωγραφική βλέπω, τύφλα να ΄χει ο Μπομπ Ρος !!!
    Και Πράγματι είναι υπέροχο να γνωριζόμαστε από κοντά όσοι γνωριζόμαστε διαδικτυακά ! Η οικειότητα που έχει ήδη αναπτυχθεί είναι ένα μαγικό πράγμα ! Άντε και στα δικά μας !
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ εύχομαι με Υγεί και Αγάπη και πολλές πολλές δημιουργίες ! Σε φιλώ πολύυυυυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω Φωτεινη μου, το έχω ζήσει κι εγω ως μαθητρια και ως μαμά να έχουμε τετοιους δασκάλους, αλλά φετος πραγμάτικα ο Θεός μας τους έστειλε και μας αποζημιώνει για όλα!
      ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ και γρήγορα! Χα,χα,ούτε γαμπρο να ψαχναμε!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  24. Καλεεεεέ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και για τα ζουζουνάκια σου ! Να είναι πάντα γερά και να τα καμαρώνεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπερπαραγωγή η ανάρτηση και έχει απ' όλα! Εύχομαι να απολαμβάνετε πάντα όμορφες οικογενειακές στιγμές, είτε στο σχολείο, είτε στο σπίτι, είτε σε ταξιδάκια! Να είστε γεροί και να χαίρεστε τα τρία ζουζουνοπαιδάκια σας!
    Φιλάκια πολλά, πολλά... πάρα πολλά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ναι βρε Μαγδα μου, κάνουμε που κάνουμε ανάρτηση μια φορα το μηνα,τουλάχιστον να είναι χορταστική! Χα,χα!
      Να είστε καλά κι εσεις και να τους χαίρεσαι όλους!
      Ευχαριστούμε για τις ευχές, σε φιλώ!

      Διαγραφή
  26. Πλουσια αναρτηση γεματη δημιουργικοτητα (απιθανο σκηνικο),ζεστασια και αγαπη!
    Να σου ευχηθω να σαι καλα και να εχεις μια ομορφη,δημιουργικη και αισιοδοξη χρονια!πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο θεός να σας ευλογεί..υπέροχη ζηλευτή οικογένεια που αποτελει υπόδειγμα!!!Να'στε γεροί και δυνατοί και στην νέα χρονιά η ευτυχία η αγάπη η ευτυχία μαζί μετην τύχη να είναι μόνιμοι κάτοικοι του σπιτιού σας!!!Υπέροχη ανάρτηση ,θαυμαστό σκηνικό,και αξιοθαύμαστοι οι δημιουργοί του!!!Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νίκη μου, αυτή η ανάρτηση με συγκίνησε, και με έκανε να νιώσω μέλος της όμορφης οικογένειάς σου!
    Από πού να πρωτοξεκινήσω. Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια και σε εσάς, τις υπέροχες μανούλες, που με τόσο μεράκι φτιάξατε το σκηνικό για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών σας!! Μακάρι όλοι, όσοι δουλεύουμε με παιδιά, να είχαμε δίπλα μας γονείς σαν κι εσάς. Γιατί πραγματικά, οι παιδαγωγοί δίνουν ψυχή, όταν αγαπούν τα παιδιά και είναι όμορφο αυτό, να αναγνωρίζεται από τους γονείς, πόσο μάλλον να τους έχουν δίπλα τους! Μπράβο σας γι΄αυτό.
    Συγχαρητήρια για τα δώρα σου, να είσαι πάντα καλότυχη Νίκη μου!
    Για τους διαδικτυακούς φίλους, έτσι όπως τα λες είναι. Την ίδια αίσθηση είχα κι εγώ, όταν συνάντησα από κοντά, ηλεκτρονικούς φίλους.
    Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας Νίκη μου, να ζήσουν πολλά χρόνια, να είναι καλότυχα με υγεία, και ευτυχισμένα!!!
    Τι να πω, την ευχαριστήθηκα αυτή σου την ανάρτηση -φαίνεται και από την πολυλογία μου εξάλλου χαχαχα-
    Την αγάπη μου σου στέλνω, μαζί με πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ Ροδούλα μου για όσα καλά μας γραφεις!
      Ειναι σπουδαίο να βρισκονται καλοι δασκαλοι με μερακι και αγαπη στα παιδιά, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αναγνωρίζουμε, αν και δε συμβαίνει πάντα ,δυστυχως.
      Ευχομαι ειλικρινά η άποψή μας για τους διαδικτυακούς φίλους να επιβεβαίωθει μελλοντικά και σε μια δική μας συνάντηση!
      Να είσαι καλά κορίτσι μου με την οικογένειά σου, σε φιλώ!

      Διαγραφή
  29. Νίκη μου γλυκειά , μόνο χαρές και γιορτές να έχει το σπιτικό σου!!Πολύχρονα και καλότυχα τα ζουζουνάκια σου!!Να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις!!!Καλή Χρονιά , με υγεία και οικογενειακή γαλήνη!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Χρυσάνθη μου! Να τους χαίρεσαι κι εσυ όλους, μικρούς και μεγαλους, και μόνο χαρες να σας φερει ο νέος χρόνος!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  30. Νίκη μου χαίρομαι πολύ που βλέπω ότι περνάτε τόσο όμορφα!!!!!!! Πραγματικά είσαι μέσα σ'ολα!!! Να χαίρεσαι την μικρή σου πριγκίπισσα!!! Καλότυχα πάντα να είναι τα παιδιά σου!!!! Φιλιά!!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πόσο μα πόσο πολύ μου αρέσει να βλέπω φωτογραφίες απο την Ακρόπολη και ειδικά απο τον Παρθενώνα!!!!!!!!!!!!!!χρόνια πολλά!!καλή χρονιά!!με υγεία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!
    Μόλις χθες σε ανακάλυψα!
    Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου. Θα σου κλέψω ιδέες για να τις εφαρμόσω με τα ζουζούνια μου στην τάξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top