Τα δωράκια ταξιδεύουν!

      Επιτέλους σήμερα κατάφερα να ταχυδρομήσω τα δωράκια που ετοίμασα για όσους δήλωσαν συμμετοχή  στο pay it forward,  καθώς και για την ανταλλαγή που οργάνωσε το greecycle . Για να πω την αλήθεια, όλη η καθυστέρηση οφείλεται στην αναποφασιστηκότητά μου. Αλλαξα γνώμη δέκα φορές πριν καταλήξω τι θα φτιάξω, και πάλι αμφιβολίες έχω, καθώς απέριψα εξ'αρχής την ιδέα έξι πανομοιότυπων πραγμάτων  και είπα να σκεφτώ τι θα άρεσε σε κάθε μια.
    Έπειτα είπα να σας τα δείξω ,χωρίς να πω τι είναι για κάθε μια και να μαντέψετε, αλλά πάλι λέω να μη το ρισκάρω...Ας  τα δούμε λοιπόν ,και περιμένω τη γνώμη σας.


  Πρώτο έγινε αυτό το καραβάκι και με ανυπομονησία ξεκίνησε για τη μικρή μας Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στην αρχή του ταξιδιού της ζωής της. Του'δωσα να της πάει ευχές για ούριο ανεμο στο ταξίδι της αυτό.



   Αυτό το μπουμπούκι μόλις άνοιξε ένα πεταλάκι κοίταξε προς την Κρήτη και τη λΕλένη που αρχίζει κάτι καινούριο στα επεγγελματικά της. Εδωσα ένα μικρό φιλί στα πέταλα μαζί με την ευχή να ανθίζει κάθε της προσπάθεια.


 
 Αυτό το ολάνθιστο τριαντάφυλλο ήθελε να πάει σε μια πολύ γλυκιά μανούλα, την Dee Dee, γιατί έτσι κι εκείνη ανθίζει και τυλίγει με το άρωμα της αγάπης της όσους βρίσκονται κοντά της.



   Το ψαράκι αυτό πάει να βρεί ένα άλλο ψαράκι, την Ολυμπία.Τώρα θα μου πείτε, κόσμημα στην Ολυμπία είναι σα να στέλνεις καφέ στη Βραζιλία.Συμφωνώ ,και προσπάθησα να το κρατήσω, αλλά αυτό ξεγλίστρησε κι έφυγε για την Πιερία.



   Οταν κοιτούσα τις φωτοσκιάσεις που έχουν οι χάντρες αυτού του βραχιολιού μου θύμιζαν  τα παιχνιδια που κάνει το φως στις φωτογραφίες που μας στέλνει η Ρεγγίνα από την Κέρκυρα.Τότε κατάλαβα...



   Αυτό δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για ποιά είναι. Μαρία μου, ευχομαι να φέρει ακόμα πιο νόστιμες εμπνεύσεις.

   Τελευταίο ένα καράβι γεμάτο με την αγάπη μου ξεκίνησε για να βρει τη Ματίνα στη Ρόδο. Εχει συντροφο ένα  γλάρο στο ταξίδι κι οδηγό ένα αστέρι...


   Μεγάλη χαρά μου έδωσε το γεγονός ότι οι προορισμοί ήταν τόσοι και από τόσα όμορφα μέρη της πατρίδας μας. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου  για τη συμμετοχή σας κι ευχομαι να μην σας απογοήτευσα...


Α, να πω επίσης ότι πολλές ανοιξιάτικες κληρώσεις γίνονται αυτές τις μέρες, περάστε από την Cris, την Andria, τη Φωτεινή , τη Μυρσίνη και τη Μαριάννα, κι ίσως ένα ακόμα δωράκι  να σας περιμένει!






CONVERSATION

31 σχόλια:

  1. Νίκη μου είναι πανέμορφα τα δωράκια!!Παιδεύτηκες για να αποφασίσεις,αλλά τελικά κατέληξες σε πανέμορφα πράγματα!!!Μπράβο!!Τυχερά τα κορίτσια!

    Κάποιο λάθος έχει γίνει,εγώ δεν κάνω giveaway..ακόμα τουλάχιστον!Γιατί κάτι τριγυρίζει στο μυαλό μου πάλι...

    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επι ευκαιρείας να σου πω καλώς ήρθα στο σπιτικό σου και να σου πω επίσης πως όλα σου τα έργα είναι τέλεια αλλά σα τη κουτάλα τίποτα! Μου άρεσε παρα παρα πολυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ, τα μπερδεψα! Συγνώμη Ειρηνάκι μου, το διορθωσα αμέσως!

    Εκφράσου, καλώς όρισες. Χαιρομαι που σου αρέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΌΜΟΡΦΑ ΔΩΡΑΚΙ!!!
    Τυχερές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *_* *_* *_* γλυκιά μου Νίκη!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ!!!! Όλοι μου λένε πόσο μου πάει το μπλε γιατί ταιριάζει με τα μάτια μου, αλλά δεν έχω σχεδόν τίποτα μπλε! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ!!! *_* και πάλι ευχαριστώ! θα περιμένω με αγωνία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκη μου όλα είναι πολύ όμορφα(το δικό μου λίγο καλύτερο αλλά μην το πεις πουθενά....!!)και ευχαριστώ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ένα ψαράκι πάνω στο ψαράκι!!!
    Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις τι να χαρίσεις ,γενικότερα όχι μόνο εδώ,εγώ πάντως δυσκολεύομαι ακόμη κι αν ξέρω τον άλλο πολύ καλά δεν ξέρω τινα διαλέξω κι αρχίζω:κι αν δεν αρέσει? κι αν δεν είναι ταιριαστό? μήπως να επιλέξω το άλλο ? έτσι συνήθως καταλήγω σε δύο και στη συνέχεια με τα κόπων και βασάνων φτάνω σε μια απόφαση κι αφού φύγει από τα χέρια μου εξακολουθώ να λέω: έπρεπε να διαλέξω το άλλο....τόσο καλά!!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τυχερά τα κορίτσια με αυτά τα υπέροχα δωράκια!!Πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελεια ειναι!!!!

    Περιμενα κατι πιο απλο! Το ερωτευτηκα το δικο μου!!!!!! Με συγκινησες με αυτη την αναρτηση. Εχουν ολα τοσο θετικη ενεργεια που νομιζω θα τα εχουμε περισσοτερο για γουρι τα δωρα σου! :)

    Ευχαριστουμε πααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!
    ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!
    ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ!!
    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα πανέμορφα και με όμορφες αφιερώσεις!
    Επειδή εχω γνώση απο πρώτο χέρι, είμαι σίγουρη οτι θαναι και εκτός ανάρτησης πανέμορφα και με θετική αύρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωάννα μου ,αφού έχεις γαλανά μάτια πιστευω να σου πηγαίνει ...

    Ολυμπία μου, είναι ένα θέμα το δώρο που κι εμένα με αγχώνει, μαλλον πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο στο εξής και να μην το παίρνουμε τόσο σοβαρά.

    Dee Dee, απλό είναι και πραγματικά ευχομαι να φέρουν γούρι.

    Χαιρομαι που σας αρέσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφα δωράκια !!!Συγχαρητήρια στις τυχερούλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τυχερές οι "τυχερές" (αστειάκι), που θα έχουν τέτοια δώρα. Μπράβο σου και για τα δώρα και για την παρουσίασή τους και για τα εξαιρετικά σου κείμενα. Σε θαύμασα. Πολυτάλαντη! Τό'χεις, τό'χεις!

    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ βρε Νίκη, γράφεις τόσο όμορφα που τα λόγια σου στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά...Είναι σαν να τα λάβαμε και εμείς αυτά τα δωράκια!!! Καλό βράδυ συνονόματη (Ανδρονίκη με βάφτισαν, Νίκη με φωνάζουν όλη μου τη ζωή, Andria αυτοβαφτίστηκα γιατί υπήρχε ήδη σαν όνομα στο blogger-κάθε που βλέπω σχόλιο με το Νίκη, νομίζω ότι το έχω γράψει εγώ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ Νίκη μου.......
    Αν σου πω οτι απ όλα Αυτό ήθελα να μου χαρίσεις..!!
    Σ ευχαριστώ πολύ πολύ!
    Είναι Πολύτιμο το δώρο, φτιαγμένο από Πολύτιμα χέρια, που τα οδήγησε η καρδιά!

    Ευχαριστώ και υποκλίνομαι στην Ευαισθησία σου και τη Γενναιοδωρία σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι υπέροχα όλα.....τυχερές!!!!!!!!!
    Φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νίκη μου δεν έχω λόγια.... Πέρα από το ότι είναι όοοολα πανέμορφα (το δικό μου λίγο πιο πολύ,χιχι) η αναφορά σου στο όνομα μου και η ευχή σου με συγκίνησε.... Ειλικρινά δεν έχω λόγια!! Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!!!! Νιώθω πραγματικά τυχερή, όχι για το δώρο αλλά που σε συνάντησα... Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα κοχύλια σου είναι υπέροχα! Λατρεύω τη θάλασσα. Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό με τη βαρκούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

    Χαιρομαι πολύ που αρέσουν σ'αυτές που θα τα πάρουν! Ρεγγίνα και Ελενη τα φιλιά μου!

    Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα Νικάκι! υπέροχα όλα τα δωρα σου, χρυσά τα χεράκια σου που τα φτιάξανε.
    Οσο για το δικό μου τι να πω ? εκτός ότι είναι πέροχο, σ'ευχαριστούμε πολύ εγώ και τα υπόλοιπα κορίτσια απο τις συνταγές της καρδιάς για την αγάπη σου !!!! Το δε Ελενάκι μας κλαίει απο χθές που το είδε και μου λέει ότι θέλει και εκείνη κουτάλα ! σαν μωρό κάνει ! κανόνισε να της φτιάξεις και εκεινής μια γιατί κάηκα !!!!!χιχιχιχι!!!

    φιλια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαρία μου χαίρομαι που σας αρέσει, για ό,τι θέλετε είμαι στη διάθεσή σας! Το μειλ το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπέροχα δωράκια,πολύ καλοκαιρινά! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πω πω ομορφιές! Είμαι σίγουρη ότι θα τα χαρούν και για ένα λόγο ακόμη, πέρα από την ομορφιάς του. Επειδή είναι όλα φτιαγμένα με ονοματεπώνυμο παραλήπτη! Μπράβο Νίκη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νικάααααακι !!!!!!!! μόλις τα έλαβα !!!! είναι τέλεια - τέλεια. Η μεγάλη έκπληξη ήταν το τουρτάκι! αυτό με τελείωσε ! ευχαριστώ πολύ πολύ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    θα κανουμε και αναρτηση στο μπλοκ μας με το δωράκι σου !!!!

    φιλια πολλά
    σου στελνω μειλ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλα είναι πάρα πολύ ωραία. Ζηλεύω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι όλα υπέροχα!!!!! Είσαι καταπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τέλεια δωράκιαααααααααα!!!! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top