Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα τα Φώτα...

      Σήμερα τα Φώτα και εμείς έχουμε γιορτή. Ελάτε να σας κεράσουμε...
Δεν είναι μόνο η σημαντική γιορτή,είναι που σαν σήμερα πριν 6 χρόνια ήρθε κοντά μας η μικρή μας Θεοφανία.Και ήρθε με πολλές δυσκολίες, κινδύνεψε πολύ και αγωνίστηκε για να κερδίσει τη ζωή...
Για να μπορούμε μαζι σήμερα να αντικρίζουμε όμορφες εικόνες και να κάνουμε όνειρα για όσα θα'ρθουν.
   

    Γι'αυτό σας λέω, ελάτε , έχουμε μεγάλη χαρά σήμερα .Εκεί κάτω στον Ιορδάνη η Μητέρα, που βαφτίζεται σήμερα ο Γιος της, ακουσε την προσευχή μιας άλλης μάνας κι άφησε το μικρό της μπουμπουκάκι ν'ανθίσει...

5 σχόλια:

 1. Χρόνια Πολλά σε όλους σας! Να την χαίρεστε τη μικρή Θεοφανία, να της δίνει ο Θεός υγεία και φώτιση, και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας και είναι πάντα καλά!Την λατρεύω την Βυτίνα,έχω περάσει πανέμορφα εκεί και έχω πολλούς γνωστούς που έρχοντε για Σαββατοκύριακο!Είσαι κι εσύ πολύ τυχερή για το μέρος που ζεις.Θέλω πολύ να ξαναέρθω,είναι μόνο 2 ώρες από δω,αλλά δεν ξέρω πότε θα τα καταφέρουμε...Καλή χρονιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καιΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου.Αγαπημένο το όνομάτης, το έχει και η μαμά μου να είστε πάντα καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
  Λαμπρινή μου θα ήταν θαυμάσιο να μπορούσαμε να συναντηθούμε κι από κοντα. Πότε θα μπορέσουμε να πάρουμε μια ανάσα δεν ξέρω...άπό τη μια το σχολείο κι από την άλλη η δουλειά,όταν τελειώνει το ένα αρχίζει το άλλο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή χρονιά!!
  Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το δεις όπως επιθυμείς!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή